Επισκέψεις για Ανταλλαγή Ευχών

Τις ημέρες λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την έναρξη της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων 2021 – Νέου Έτους 2022, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ανχης ε.α Νικόλαος Σκιαδάς συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ επισκέφθηκε εθιμοτυπικά κατά χρονολογική σειρά τους:

Δκτή 1ης ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ, Ταξχο κ. Αλεξάκη Κων/νο, στη Ρεντίνα

Δκτή της 71 Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ, Ταξχο κ. Τσάμη Βασίλειο, στη Ν. Σάντα Κιλκίς

Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Ζέρβα Κων/νο

Δκτή Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR, Αντγο κ. Σπανό Βασίλειο, στη Θεσσαλονίκη

Αντιπερειφερειάρχη Υγείας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μήττα Χρήστο.

Οι επισκέψεις αυτές, εκτός της παράδοσης που έχουν – καθόσον γίνονται την συγκεκριμένη εορταστική περίοδο από το Σύνδεσμο συνεχώς από ιδρύσεώς του – δίνουν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν παλιοί γνώριμοι, να ανταλλάξουν ευχές, νέα και προβληματισμούς αλλά και να δηλώσουμε για μια φορά ακόμα την ετοιμότητα για εθελοντική δράση των μελών του Συνδέσμου μας όπου και όταν αυτό απαιτηθεί για εξυπηρέτηση αναγκών του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Οι υποδοχές ήταν θερμότατες και η φιλοξενία πέραν κάθε προσδοκίας.

Στην 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ έχει επέλεθει αέρας ανανέωσης στον εσωτερικό διάκοσμο του διοικητηρίου και ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει την εξελικτική πορεία της Ταξιαρχίας, καθώς και φωτογραφίες από τις τελευταίες εκπαιδευτικές δραστηριότητες των καταδρομέων όλων των Μονάδων της. Ηθικό πολύ υψηλό όπως πάντα και όρεξη για δοκιμή νέων εκπαιδευτικών σεναρίων/δράσεων από έμπειρα στελέχη με σκοπό την βελτίωση της μαχητικής ικανότητας του συνόλου.

Στην 71 Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ ο κ. Ταξίαρχος Τσάμης Βασίλειος (ΣΣΕ- Τάξεως 1991) αξιοποιώντας την εμπειρία που είχε από υπηρέτηση σε επιχειρησιακά επιτελεία αλλά και από διοίκηση Α/Μ Μονάδας έχει καταφέρει να έχει ένα σύνολο στελεχών και οπλιτών θητείας που διακρίνεται διαρκώς σε αξιολογήσεις και εκπαιδευτικές δράσεις/ασκήσεις του ΝΑΤΟ, με μερικές εξ αυτών να πραγματοποιούνται για 1η φορά στη χώρα μας.

Στον Δήμαρχο θεσσαλονίκης κ Ζέρβα Κων/νο, η επίσκεψη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του φουαγιέ του Δημαρχείου, με τήρηση όλων των πρωτοκόλλων κατά της COVID-19 ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, διότι πέραν της ενημέρωσης των προσπαθειών για βελτίωση κάποιων περιοχών της πόλης μας – παράδειγμα αποτελεί ο δρόμος Χαλκιδικής που στεγάζονται τα γραφεία μας και γίνεται εκ θεμελίων ανακατασκευή πεζοδρομίων, διαβάσεων, κάδων απορριμάτων κ.α – ενημερωθήκαμε για επιδιώξεις του κ. Δημάρχου αλλά και την αγάπη που έχει για συλλόγους που προσφέρουν εθελοντικά με τις δράσεις τους στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που πολλές οικογένειες δοκιμάζονται λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την πανδημία στην καθημερινότητα των πολιτών και στα οικονομικά προβλήματα που έχει δημιουργήσει σε πολλούς τομείς της ζωής.

Τον Δκτή του Γ΄ΣΣ/NRDC-GR Αντγο Σπανό τον επισκεφθήκαμε για να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα καθώς σε ότι έχει ζητήσει ο Σύνδεσμος δεν αρνήθηκε ποτέ την συνδρομή/βοήθεια με όποιο τρόπο ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί. Η αποστολή του Σώματος έναντι Νατοϊκών υποχρεώσεων εκπληρώνεται κατά τον καλύτερο τρόπο και είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικό να ακούς ότι το αποτέλεσμα της αξιολόγησης από ειδική επιτροπή του ΝΑΤΟ ήταν «ΑΡΙΣΤΑ». Η επιτυχία είναι η μέγιστη συνεισφορά όλων των στελεχών και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ τους που κάνει την «ομάδα» να διαπρέπει. 

Τέλος, η επίσκεψη στον καταδρομέα (έχει υπηρετήσει στην Δ΄ Μ/Κ και είναι μέλος του Συνδέσμου μας) Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Μήττα Χρήστο, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ήταν πραγματικά εξαιρετική. Φιλικός, ευθύς, αισιόδοξος, οργανωτικός, με όραμα, θέτει στόχους και επιδιώκει συνεχώς βελτίωση ή διόρθωση όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται ή του αναφέρονται αποδεικνύοντας ότι αν κάποιος έχει ισχυρή θέληση και όρεξη για δουλειά πετυχαίνει πάντα τους στόχους του. Ανέφερε με νόημα ότι «εμένα η υπηρέτηση σε Μονάδα Καταδρομών με ωφέλησε 1000%, παρόλο που υπηρέτησα μετά το τέλος των σπουδών μου στο Πολυτεχνείο». Περιμένει να φύγουν από την καθημερινότητά μας οι δεσμεύσεις της πανδημίας, για να κάνουμε μια μεγάλη δραστηριότητα ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και να συμμετέχει και αυτός που τόσο πολύ θέλει, αλλά οι πολλές και επαυξημένες λόγω πανδημίας υποχρεώσεις του τον κρατούν δέσμιο.

  Στις επισκέψεις συμμετείχαν και οι:

Θεοδωρόπουλος Παύλος, επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου

Κατσιπίδης Παναγιώτης, επιχειρηματίας, Ταμίας του Συνδέσμου

Σαράπης Σταύρος, Βιολόγος, Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων Συνδέσμου

Χειμωνίδης Θεόδωρος, ελεύθερος επγγελματίας, Υπεύθυνος Κτιριακών Εγκαταστάσεων Συνδέσμου

Αντιστράτηγος εα Μήττας Δημήτριος, πρώην Πρόεδρος Συνδέσμου

Υποστράτηγος εα Ισαάκ Ιωάννης, πρώην Γραμματέας Συνδέσμου,

οι οποίοι εις βάρος των ατομικών υποχρεώσεών τους και του δύσκολου επαγγελματικού τους προγράμματος, προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο κατά τον καλύτερο τρόπο.

Σε όλους όσους επισκέφθηκε η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου, προσφέρθηκε ως δώρο το ημερολόγιο με το σήμα του Συνδέσμου και ένα ποτό, ως ελάχιστο δείγμα φιλίας και αναγνώρισης της προσπάθειας που καταβάλλουν, ευχόμενοι πάντα να έχουν υγεία και επίτευξη των όποιων υψηλών στόχων θέτουν. 

Ο Σύνδεσμος εύχεται σε όλους,

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ & ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

το έτος 2022!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *