Απολογισμός Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Φεβ 2018 στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος (Κέντρο Αθήνας) το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Πολλές χιλιάδες κόσμου κατέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή και γέμισαν όλους τους γύρω δρόμους, του κέντρου των Αθηνών. Μικροί και μεγάλοι ύψωσαν ελληνικές σημαίες και βροντοφώναξαν ότι «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λέιψουν από την εκδήλωση αυτή και τα μέλη του Συνδέσμου που από τα χαράματα της Κυριακής, με πολύ ενέργεια ξεκίνησαν το πολύωρο ταξίδι τους με λεωφορείο, από Θεσσαλονίκη για την Αθήνα.

Τελικώς κατάφεραν και προσέγγισαν την εξέδρα των ομιλητών και ένωσαν την φωνή τους με τις πολλές χιλιάδες κόσμου, που είχαν φθάσει από όλα τα μέρη της Ελλάδας και φώναξαν με όλη την δύναμή τους ότι «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική». Απίστευτη και μεγαλειώδης η συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, για την ακλόνητη πίστη τους και την μεγάλη μαχητικότητά τους.

Ζήτω η Μακεδονία, ζήτω η Ελλάδα!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *