Κοπή Βασιλόπιτας Συνδέσμου (27 Ιαν 2019)

Την Κυριακή 27 Ιαν 2019 στα γραφεία του Συνδέσμου μας (Χαλκιδικής 15), πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το 2019, παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συνδέσμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο, όλων των ηλικιών και πολλοί ήταν και αυτοί που ήθελαν αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, στην σεμνή και όμορφη τελετή. Ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Παπαγεωργίου, ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, υγεία και ευόδωση των στόχων τους για το 2019. Πλήθος στρατηγών, ταξιάρχων, διοικητών και υπαξιωματικών των Ειδικών Δυνάμεων ε.ε και ε.α. μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ενδεικτικά να αναφέρουμε, τον Δκτή της Iης ΜΠ Υπτγο Δεμέστιχα Πέτρο, τον Δκτη της 1ης ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ Ταξχο κ. Βουνίσιο Δημήτριο, τον Υπδκτή της ΜΕΡΥΠ Ταξχο κ. Τσιπίδη Δημήτριο, ο οποίος εκπροσωπούσε τον απερχόμενο κ. Α/ΓΕΣ Στεφανή Αλκιβιάδη αλλά και τον Αντγο Δημήτριο Μπίκο Δκτη του Γ΄ΣΣ/NRDC-GR. Παρόν και το ΚΕΑΠ, η αγαπημένη μας Μονάδα πρότυπης εκπαίδευσης Καταδρομών, με τον Υποδιοικητή του. Πολλά τα παρόντα μέλη, αλλά και οι φίλοι του Συνδέσμου που μας τίμησαν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους, για την παρουσία τους και την αγάπη τους. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι της Πολιτείας, την οποία ποτέ δεν ξεχνάμε αφού παραμένουμε πάντα ενεργοί πολίτες, πρόθυμοι να χρησιμοποιηθούμε σε ότι μας ζητηθεί, όποτε και εάν απαιτηθεί η παρουσία μας, η δράση μας  και οι ικανότητες μας για να αντιμετωπιστεί μια δύσκολη κατάσταση ή να βοηθηθούν συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη. Παρόν ο παλιός γνώριμος μας καταδρομέας κ. Μήττας Χρήστος, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα Απόστολου, οι βουλευτές κ. Καλαφάτης Σταύρος και Γκιουλέκας Κων/νος αλλά και ο π.βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ορφανός Γεώργιος ο οποίος πάντα τιμά τον Σύνδεσμο σε όλες του τις εκδηλώσεις. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με πλακέτες του Συνδέσμου, ο Υπτγος ε.α Παπασπύρου Γεώργιος, παλαιός Δκτης του ΚΕΑΠ, ο Σχης ε.α Βάιος Σπυρίδων (δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω προβλήματος υγείας) αλλά και ο Υπλγος ε.α Κηνατίδης Χρήστος (δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω προβλήματος υγείας) ο οποίος είναι ένας από τους παλαιότερους εκπαιδευτές των Καταδρομών στο ΚΕΑΠ.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συνδέσμου, ευχαριστούν από καρδιάς όσους παρευρέθησαν στην σεμνή τελετή, καθώς και αυτούς που θα ήθελαν να παρευρεθούν, αλλά λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών δεν τα κατάφεραν.

ΥΓ: Πλήρες φωτογραφικό υλικό θα ανέβει στην ιστοσελίδα μας (την 30 Ιαν 2019) στην καρτέλα ΑΡΧΕΙΟ > INSTAGRAM Photos. Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να τηλεφωνήσει στο 6974845444 (Σκιαδάς) για να προμηθευτεί φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *