Συμφωνία των Πρεσπών, επόμενη μέρα, Στρατηγική Ακύρωσης

Ο Σύνδεσμος Καταδρομέων & Ιερολοχιτών Μακεδονίας, τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (3ης Σεπτεμβρίου), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα

« Συμφωνία των Πρεσπών , η επόμενη μέρα, Στρατηγική Ακύρωσης».

Θα μιλήσουν οι:

κ. Καλεντερίδης Σάββας (Γεωπολιτικός Αναλυτής, Διεθνολόγος, Εκδότης και Συγγραφέας),

ο Δρ. Λυγερός Νίκος (Μαθηματικός, Στρατηγικός Αναλυτής)

και ο κ. Νατσιός Δημήτριος (Δάσκαλος, Θεολόγος),

ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραγωγική (διαδραστική) συζήτηση, που θα συντονίσει ο γνωστός μας δημοσιογράφος κ. Παντελής Σαββίδης.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για κάθε πολίτη, να ακούσει για τις συνθήκες της παγκόσμιας σκακιέρας, να μάθει για τα γεγονότα που οδήγησαν αλλά και για το μέλλον της «Συμφωνίας των Πρεσπών», ενώ θα υπάρξει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήσεις στους εκλεκτούς ομιλητές, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να ανιχνεύσουν και να υποδείξουν τον δρόμο της εξόδου από αυτή τη φενάκη.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Να είστε όλοι εκεί!!!

2 Comments

  1. Χριστός Ανέστη!
    Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν μπορούμε τη Δευτέρα 6/5 να παρακολουθήσουμε σε online σύνδεση την εκδήλωση “Συμφωνία των Πρεσπών, επόμενη μέρα, στρατηγική ακύρωσης”. Και αν ναι μέσω ποιου συνδέσμου

    Σας ευχαριστώ

    1. Αληθώς Ανέστη, Χρόνια σας Πολλά. Δυστυχώς δεν θα γίνει κάποια “live streaming” μετάδοση της εκδήλωσης στο διαδίκτυο. Θα χαρούμε πολύ να είσαστε παρών στην εκδήλωσή μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *