Απώλεια Επίτιμου Προέδρου Συνδέσμου μας Ταξχου εα Χαρπαντίδη Δημήτριου

Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 28 Φεβ 2020 ενεταφιάσθη στα κοιμητήρια «Αναστάσεως του Κυρίου» στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, παρουσία πλήθους στελεχών Ειδικών Δυνάμεων & μελών του Συνδέσμου μας, ο Ταξχος (ΠΖ) ε.α Χαρπαντίδης Δημήτριος του Σάββα, Τάξεως 1954 (ΣΣΕ -1954, ΑΜ:32801), ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών σε Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων. Ο πολύ αγαπητός Ταξχος και επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου μας – είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συνδέσμου κατά το παρελθόν – κάθε φορά που μιλούσε για την ίδρυση της 35 ΜΚΔ ή την δημιουργία του ΚΕΑΠ, καθήλωνε όλους τους ακροατές του, όλων των ηλικιών, με την παραστατική του αφήγηση και το πάθος του για την εξέλιξη των Ειδικών Δυνάμεων ώστε να γίνουν ακόμα πιο ισχυρές και να ξεχωρίζουν έναντι όλων των πιθανών αντιπάλων τους. Η πραότητα, η ευγένεια, ο καθηλωτικός του λόγος, το χαμόγελό του, η αισιοδοξία του, το πάθος και η αγάπη του για τις Ειδικές Δυνάμεις, είναι αξιομνημόνευτα. Όσοι τον γνώρισαν, είτε ως προϊστάμενοί του, είτε ως υφιστάμενοι, αλλά και όσοι τον γνωρίσαμε μετά την αποστρατεία του, έχουμε μόνο καλά λόγια και ευχάριστες αναμνήσεις να θυμόμαστε. Δυστυχώς το κενό που αφήνει η απώλειά του είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Η οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων θρηνεί, για την απώλεια ενός πραγματικά αγαπητού και αξιομνημόνευτου Καταδρομέα Αξιωματικού, που αποτελούσε ζωντανό παράδειγμα ήθους, επαγγελματισμού, τόλμης, αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης.

Το ΔΣ και όλα τα μέλη του Συνδέσμου εκφράζουν με πόνο καρδιάς  Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Απονομή Τιμητικής Πλακέτας στον Ταξχο ε.α Χαρπαντίδη Δημήτριο (δεξιά στην εικόνα) για την προσφορά του στο Σύνδεσμο μας και τις Ειδικές Δυνάμεις (Φεβ 2017)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *