Δωρεά Βιβλιοθήκης & Εργασίες Συντήρησης

Το Σάββατο 23 Μαι 2020, μέλη του Συνδέσμου μας βοήθησαν στην ασφαλή μεταφορά μιας μεγάλης καινούργιας βιβλιοθήκης, μαζί με πάρα πολλά βιβλία (20 κούτες μεγάλες), από το κέντρο της Θεσσαλονίκης στα γραφεία μας Χαλκιδικής 15. Η καταπληκτική βιβλιοθήκη μαζί με όλα τα εξαιρετικά βιβλία (ιστορικά κυρίως, αλλά και βιογραφικά, κλασσικής λογοτεχνίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας κ.α.) αποτελούν ΔΩΡΕΑ του Υπτγου ε.α Στεφανέλη Αντώνιου, τον οποίο και ευχαριστούμε από καρδιάς για το «θησαυρό» που μας χάρισε και θα γεμίσει γνώση και ευχάριστες ώρες όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας. Επίσης, την παρούσα χρονική περίοδο εκτελούνται και εργασίες συντήρησης στα γραφεία μας -εξωτερικά αλλά και εσωτερικά- με σκοπό την βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης, ώστε να είναι τα γραφεία μας ένα αξιοζήλευτος χώρος που εκτός από συζήτηση και πιγκ-πογκ (διαθέτουμε επαγγελματικό τραπέζι), θα μπορεί κάποιος να διαβάσει ή να δανειστεί ένα βιβλίο που θα του προσφέρει γνώση, ευχαρίστηση, αλλά και πνευματική ανάταση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Σωκράτη Σιδηρόπουλο, Φασούλα Φίλιππο, Σαράπη Σταύρο, Κατσιπίδη Παναγιώτη, Παύλο Θεοδωρόπουλο και Νικόλαο Σκιαδά για τον χρόνο που διέθεσαν ώστε να γίνει η μετακόμιση με τρόπο «επαγγελματικό». Σημειωτέον ότι ήταν τόσο καλή η συνεργασία της ομάδας μετακόμισης που κατά τη διάρκεια των εργασιών δέχθηκε 2 προτάσεις για πραγματοποίηση μετακόμισης εξοπλισμού κατοικίας και άλλων προσωπικών ειδών λόγω αλλαγής κατοικίας!!!  😆 😆 Στις κάτωθι φωτογραφίες απεικονίζεται μέρος της όλης επιχείρησης μεταφοράς.

Από Αριστερά προς τα Δεξιά: Κατσιπίδης Π., Φασούλας Φ., ο ΔΩΡΗΤΗΣ Υπτγος ε.α Στεφανέλλης Αντώνιος και ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος.

Από Αριστερά προς τα Δεξιά: Φασούλας Φ., Θεοδωρόπουλος Παύλος και ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος στην τοποθετημένη νέα βιβλιοθήκη. Απομένει καταγραφή βιβλίων και τοποθέτηση κατά θεματολογία.

Πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την νέα διαρρύθμιση και λειτουργικότητα των γραφείων μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *