Αλλαγή ημερομηνίας τρεξίματος και νέα δραστηριότητα (17 Οκτ με 21 Νοε 2021)

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας,

τα προγραμματισμένα για την 17ην Οκτωβρίου «Νυκτερινός ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης 21 χλμ. και δυναμικά βαδίσματα 5 & 10 χλμ.» με απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κων/νου Ζέρβα ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ και θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Ως εκ τούτου, την Κυριακή 17 Οκτ 2021, θα πραγματοποιηθεί πορεία με συμμετοχή όλων των μελών της οικογένειας (όπως και στο τρέξιμο), σε εύκολο μονοπάτι στην ανατολική πλευρά του Πάικου. Το μονοπάτι Πριματάρι-Στραβοπόταμος (3,5 km) είναι το παλαιότερο σημματοδοτημένο μονοπάτι της ανατολικής πλευράς του Πάικου. Ομορφιά απίστευτη, δυσκολία 1 στα 5 (που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά 7 ετών) και συνολική διάρκεια από αναχώρηση μέχρι τερματισμό 3 ώρες με ενδιάμεση μεγάλη στάση 30 λεπτών (πέραν των μικρών 5 λεπτων στάσεων ανά 30 λεπτά πορείας). Τέτοια ομορφιά σε μονοπάτι μέσα στο δάσος, με απίστευτη ευκολία πεζοπορίας και εξαιρετικές εικόνες φύσης δεν πρέπει να τις χάσετε.

Μετά την λήξη της πορείας θα φάμε όλοι μαζί σε ταβέρνα στην εγγύς περιοχή (Καστανερή ή Γουμένισσα) ως επιστέγασμα της αγάπη σας για την ύπαιθρο.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ!!!

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6974845444 (Νίκος) και στο email: info@katadromes.gr 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *