Εθιμοτυπία (Επίσκεψη στην 71η Α/Μ ΤΑΞ-ΠΖ)

Την Πέμπτη 22 Δεκ 2022, αντιπροσωπεία μελών του υπό ίδρυση Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ Τάξεως 1991, μαζί με αντιπροσωπεία μελών του Συνδέσμου Καταδρομέων & Ιερολοχιτών Μακεδονίας, είχαν προγραμματισμένη επίσκεψη στη ΛΑΦ. Κιλκίς για να συναντήσουν τον Ταξίαρχο Διοικητή της 71ης Α/Μ ΤΑΞ-ΠΖ κύριο Τσάμη Βασίλειο, επίσης Αξκός ΣΣΕ Τάξεως 1991.

Η επίσκεψη – συνάντηση ήταν ομολογουμένως εκπληκτική, καθώς υπήρχε εξαιρετική οργάνωση, άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό της Λέσχης, αλλά και μίγμα ιδανικό για συζητήσεις, αφού υπήρχαν συμμαθητές διαφόρων Όπλων και Σωμάτων -κυρίως απόστρατοι- αλλά και ο Ταξίαρχος εα κ. Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αξκός ΣΣΕ Τάξεως 1968. Η 71 Α/Μ ΤΑΞ-ΠΖ παραμένει ένας σχηματισμός υποδειγματικής λειτουργίας και υψηλής επιχειρησιακής ετοιμότητας ικανός για εκτέλεση εθνικών ή Νατοϊκών αποστολών. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση των απόστρατων Αξκών όταν διαπιστώνουν ότι υπάρχει μια συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση τόσο σε επίπεδο καθημερινής ρουτίνας του προσωπικού της Ταξιαρχίας αλλά κυρίως σε επίπεδο επιχειρησιακών δυνατοτήτων, εμπειριών και νέων ικανοτήτων που προσδίδουν νέα δυναμική σε αυτό που όλοι λέμε απλά Εθνική Ασφάλεια.  

Με το πέρας της συνάντησης επιδόθηκε από τον επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ Τάξεως 1991 Ταξχο (ΔΒ) εα Σαμαρτζίδη Αριστοτέλη συλλεκτική φιάλη ρούμι ιδιωτικής συλλογής Diplomatico Reserva στον Δκτή της 71ης Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ ενώ εκ μέρους του Συνδέσμου Καταδρομέων & Ιερολοχιτών Μακεδονίας από τον Ταξίαρχο εα κ. Τσιαμαντά Δημήτριο επιδόθηκε ως αναμνηστικό δώρο ένα ημερολόγιο του Συνδέσμου.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δκτή της 71ης Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ για την υποδειγματική του φιλοξενία και του ευχόμαστε υγεία, πάντα επιτυχίες στο έργο του και καλή εξέλιξη στην στρατιωτική του καριέρα μέχρι και Αρχηγός! 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *