Πεζοπορία στην Συμβολή – Φαράγγι Αγγίτη και επίσκεψη στο σπήλαιο Αλιστράτης

Την Κυριακή 19 Νοε 2023 και παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για τον καιρό (καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις με δυνατό αέρα έδινε η ΕΜΥ) στην περιοχή της Αλιστράτης, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου πραγματοποίησαν πεζοπορία περίπου 12 χλμ. στην διαδρομή Συμβολή – Φαράγγι Αγγίτη – σπήλαιο Αλιστράτης και επιστροφή, που πραγματικά ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες. Η κατάλληλη θερμοκρασία περιβάλλοντος, ο καθαρός ουρανός, η χιονισμένη κορυφή του Παγγαίου και οι σπάνιες ομορφιές της διαδρομής ήταν καταπληκτικές!!! Βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες και η παρέα ήταν ευδιάθετη και χαρούμενη σε όλη την διαδρομή.

Στο σπήλαιο Αλιστράτης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη με ξενάγηση και όσοι συμμετείχαν δήλωσαν ότι, δεν είναι τυχαίο ότι είναι ένα απο τα καλύτερα και ομορφότερα της Ευρώπης.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας και μετά από μια σύντομη διαδρομή λίγων χλμ. με τα αυτοκίνητα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην οικογενειακή ταβέρνα Αλέξανδρος στο Μαυρόλοφο

Πραγματικά δεν ήξερες τι να πρωτοδιαλέξεις, από όλα τα εξαιρετικά πιάτα που έχουν να προσφέρουν οι ιδιοκτήτες της και ειδικά τα κρέατα που είναι παραγωγής τους είναι εξαιρετικά, σωστά ψημένα και με παρουσίαση που σε κάνει να μην ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Ο Ηλίας Γιαχνής είναι η αιτία που κόλασε και φανατικούς vegan και τους έκανε να δοκιμάσουν την τρυφερή μοσχαρίσια μπριζόλα, αφού ο ίδιος είχε κάνει προσωπικές επαφές και είχε επιμεληθεί όλων των λεπτομερειών. Ηλία, έχεις κάνει φανατικούς οπαδούς ….!!!

Στο video που ακολουθεί, αποτυπώθηκαν κάποιες στιγμές από όσες ζήσαμε, αν και η ευχαρίστηση και η ομορφιά της φύσης εκείνης της ημέρας δύσκολα περιγράφεται, γιατί ήταν αληθινά μαγική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *