ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ

Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι εξαιρετικά λίγος και φυσικά πολύτιμος. Είναι επίσης γνωστό ότι η επαφή με τη φύση έχει μόνο θετικά αποτελέσματα στους ανθρώπους. Για τους προαναγραφόμενους λόγους σε καλούμε να συμμετάσχεις στις δράσεις μας και να χαρείς τις ομορφιές της φύσης κάθε εποχή του χρόνου και σε διαφορετικούς τόπους της πατρίδας μας που πολλοί από αυτούς είναι σε κοντινές αποστάσεις από την Θεσσαλονίκη.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Αφού οργανωθούμε σε ισότιμες ομάδες και εξασφαλίσουμε ότι όλα τα θέματα ασφαλείας έχουν γίνει κατανοητά από όλους τους συμμετέχοντες, τότε είμαστε έτοιμοι για δράση!!! Το ρητό «Ο τολμών νικά» είναι το σύνθημά μας.


ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ & ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Με εξαιρετικά λίγα πράγματα και με αρκετή καθοδήγηση θα μπορέσεις να κατασκευάσεις κατάλυμα, να ανάψεις φωτιά, να εξασφαλίσεις καθαρό νερό και να μαγειρέψεις με αυτοσχέδια βοηθήματα.

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑ (ORIENTEERING)

Με ένα χάρτη και πυξίδα μπορείς να περπατήσεις σε ορεινά, ημιορεινά ή πεδινά εδάφη, να αποφύγεις εμπόδια και να βρεις το στόχο σου φροντίζοντας να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα στο δυνατόν μικρότερο χρόνο.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ (ΗΜΕΡΑ)

Ίσως η πιο απλή και ομορφότερη δραστηριότητα για όλη την οικογένεια. Πάντα θα ανακαλύπτεις μαζί μας νέες διαδρομές που μπορούν να περπατήσουν οι πιο αρχάριοι πεζοπόροι μέχρι και τους πλέον προπονημένους. Φυσικά η συμμετοχή μικρών παιδιών είναι εφικτή και οι κανόνες ασφαλείας είναι προσεκτικά μελετημένοι για όλους τους συμμετέχοντες και κάθε ηλικίας. 

Walking Team Building Day

Suited to those participants who are moderately active, we offer some great individual and group challenges as we negotiate our way up a running river gorge, all guided by our experienced staff instructors.