Αποτελέσματα Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (15 Μαΐου 24)

Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου στην οποία προσήλθαν πολλά μέλη μας.

Μετά από πολλές και διαφορετικές απόψεις, προτάσεις, παρεμβάσεις μεταξύ Διοικητικού Συμβουλίου και μελών του Συνδέσμου μας ομόφωνα κατά γενική ομολογία καταλήξαμε στα κάτωθι συμπεράσματα:

1. Θα τηρηθεί από τον Σύνδεσμο το πρόγραμμα συναντήσεων το οποίο είναι το κάτωθι:

2η ΔΕΥΤΕΡΑ κάθε μήνα συνάντηση στα γραφεία μας Χαλκιδικής 15, απογευματινές ώρες (προσέλευση 19:00 – 20:00).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ κάθε μήνα συνάντηση στη ΛΑΦΘ απογευματινές ώρες.
2. Λόγω αυξημένων πάγιων υποχρεώσεων του Συνδέσμου (ΔΕΗ, τηλέφωνο, ΕΥΑΘ) η ετήσια συνδρομή καθορίζεται στα 20 € και παρακαλούνται τα μέλη που δεν έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή του έτους 2023 ή 2024 να επικοινωνούν με τον Σύνδεσμο προκειμένου να ρυθμιστεί η εκκρεμότητα.

3. Έγκαιρη ενημέρωση των μελών για δραστηριότητες με προσπάθεια να γίνεται τηλεφωνικά κατά προτεραιότητα και βοηθητικά από τα άλλα μέσα (Ιστοσελίδα, Viber, Facebook κλπ).

4. Επαναφορά θεωρητικών μαθημάτων στα γραφεία μας για αντικείμενα εκπαίδευσης όπως:

Τοπογραφία
Χρήση μέσων και τεχνικές Αναρριχήσεων – Καταρριχήσεων (Κόμποι, κανόνες χρήσης τύπων σχοινιών, μέτρα ασφαλείας).
Πρώτες βοήθειες
5. Θα καταβληθεί προσπάθεια από όλα τα μέλη να εγγραφούν στο Σύνδεσμο καταδρομείς που δεν είχαν εγγραφεί ως μέλη μέχρι σήμερα, για διάφορους προσωπικούς τους λόγους και να συμμετέχουν ή να προτείνουν νέες δραστηριότητες που πιθανόν μας έχουν διαφύγει της προσοχής μας.

6. Συμμετοχή αντιπροσωπείας του Συνδέσμου σε όλα τις σημαντικές τελετές και εκδηλώσεις που αφορούν τα εθνικά και ιστορικά γεγονότα -κατά προτεραιότητα στο Νομό Θεσσαλονίκης- τα οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε και να αποδίδουμε τις τιμές που οφείλουμε σε όσους θυσιάστηκαν για την Πατρίδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *