Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου,

μπορεί να έχει γίνει μια μικρή ανατροπή στον τρόπο διαβίωσής μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά πάντα με καλή θέληση υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όπως:

1ον: Ενημερώνουμε τα μέλη και φίλους του Συνδέσμου μας ότι, το ΔΣ παρακολουθεί και ενημερώνετε για τις εξελίξεις που αφορούν την ιδιαίτερη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην συνοριακή περιοχή του Έβρου και νήσων Ανατ. Αιγαίου. Όσοι δεν είναι σίγουροι ότι έχουν δώσει πλήρη στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, ειδικότητα, ηλικία, τόπο διαμονής) στο Σύνδεσμό μας, ας αποστείλουν email μετα προαναγραφόμενα στοιχεία στο info@katadromes.gr Παρακαλούμε όπως έχετε ατομική ετοιμότητα, ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ σε προσκλήσεις – συζητήσεις ομάδων «εθελοντών» χωρίς υπηρεσιακές εντολές, γιατί αντί να γίνουμε αρωγοί σε επίλυση προβλήματος, θα δημιουργηθούν και νέα με ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Θα ενημερωθείτε για οτιδήποτε απαιτηθεί μέσω SMS στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει. Παρακαλούμε ενημερώστε για την παρούσα ανακοίνωση και άλλα μέλη & φίλους με τους οποίους τηρείτε επαφή.

Τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες-επίλυση αποριών στο 6974845444 (Ν. Σκιαδάς)

2ον: Η προγραμματισμένη προσκυνηματική επίσκεψη για τις 24-25 Μαρτίου 2020 στην Βόρειο Ήπειρο ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ λόγω μέτρων ασφαλείας ενάντια στον COVID-19 (κορωνοϊό). Όταν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες θα επαναπρογραμματισθεί και θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

3ον: Πιστοί στην εντολή «Μένουμε σπίτι» έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό κουίζ για να περνάτε λίγο χρόνο ευχάριστα και δημιουργικά μπροστά στο PC ή tablet όταν μπαίνετε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας. Σε 2 ημέρες θα αναρτηθεί μεγαλύτερο κουίζ με ερωτήματα από ορεινό, Α΄ βοήθειες, κόμπους κ.α αντικείμενα Ειδικών Δυνάμεων. Άρα μένουμε σπίτι αλλά χρησιμοποιούμε δημιουργικά τον χρόνο μας.

Για να κάνετε το κάτωθι κουίζ :

  • Συμπληρώστε το email σας
  • Επιλέγετε σε κάθε ερώτηση την μια και μοναδική απάντηση που νομίζετε ότι είναι η σωστή
  • Στο τέλος του κουίζ μετακινήστε το διακόπτη στη θέση «Send me a copy of my responses»
  • Πατήστε το κουμπί SUBMIT
  • Θα λάβετε στο email σας αντίγραφο των απαντήσεών σας (Άριστα = 20 βαθμοί), την βαθμολογία σας (πατάμε στο «view your score») και …. Καλή σας επιτυχία!!!

Τέλος, όσοι είχατε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, τα 10 ή 5 Km σας ενημερώνουμε ότι οι αγώνες μεταφέρθηκαν με απόφαση των διοργανωτών για 6-7 Ιουνίου 2020 οπότε λίγες μέρες νωρίτερα θα σας ενημερώσουμε για στοιχεία συμμετοχών, αντίτιμο και μπλουζάκια.

Ετοιμαστείτε για νέο κουίζ σε 48 ώρες…. Μείνετε σπίτι, να είστε όλοι υγιείς και το νου μας για το νέο κουίζ…!!!

 


0 thoughts on “Δραστηριότητες Συνδέσμου και …. COVID-19”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επίσκεψη – Εκπαίδευση στο ΚΕΟΑΧ

Το ΣαββατοΚύριακο 27-28 Ιανουαρίου 2018 έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη ετήσια επίσκεψή μας στο ΚΕΟΑΧ (Όλυμπος). Εκεί στο απέραντο λευκό τοπίο και στην πάντα φιλόξενη Μονάδα του ΚΕΟΑΧ θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση, θεωρητική και πρακτική, που θα Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

5ο ΚΟΥΙΖ [Γενικές Γνώσεις] ***Μένουμε Σπίτι***

Πιστοί στην εντολή «Μένουμε σπίτι» έχουμε ετοιμάσει ένα 5o κουίζ με ερωτήματα γενικών γνώσεων για να περνάτε λίγο χρόνο ευχάριστα και δημιουργικά μπροστά στο PC ή tablet όταν μπαίνετε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας. Άρα μένουμε σπίτι Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανοικτή Επιστολή Πρόσκληση – Έκκληση προς όλα τα μέλη και μη του Συνδέσμου ΚΔ & Ιερολοχιτών Μακεδονίας

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το νέος έτος 2019, με υγεία και επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από τον καθένα προσωπικά. Παρακαλούμε Κάντε «ΚΛΙΚ» πάνω στο εικονίδιο της επιστολής και θα εμφανιστεί η ανοικτή επιστολή που Διαβάστε περισσότερα...