1. Κυκλοφορία Ημερολογίων έτους 2018

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν κυκλοφορήσει τα νέα μας πολυτελή ημερολόγια 2018, μεγέθους 15 Χ 21 εκατοστών, με δερμάτινο χρωματιστό εξώφυλλο με ανάγλυφο λογότυπο του Συνδέσμου και πολλές πληροφορίες για εορτές, ιστορικά γεγονότα κ.α. και μια σελίδα ολόκληρη ανά ημέρα (ημερήσιο ημερολόγιο).

 

Τα διαθέσιμα χρώματα είναι αυτά της φωτογραφίας (πράσινο, μπορντώ, μπλέ) και καφέ ανοικτό. Προλάβετε γιατί υπάρχει περιορισμένος αριθμός και στην σκανδαλώδη τιμή των …. 7 € μόνο!!!

Παραγγελίες στο 6974845444 ή στο email: info@katadromes.gr

2. Ετήσιος Χορός και Κοπή Πίτας

Ενημερώνουμε τα αγαπητά μέλη & φίλους του Συνδέσμου μας ότι, ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου μας καθορίσθηκε να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 Φεβ 2018, στις 19:30 στη Λέσχη Αξκών Φρουράς Θεσσαλονίκης, με ζωντανή μουσική, εκλεκτό μπουφέ από επώνυμο catering με πολλές επιλογές και άπειρο κέφι για διασκέδαση. Προγραμματίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και φέρτε την αγαπημένη σας παρέα για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Περισσότερες πληροφορίες αμέσως μετά τις εορτές στην ιστοσελίδα μας και στο τηλ. 6974845444.

3. Επίσκεψη στο ΚΕΟΑΧ

Το Σ-Κ 27-28 Ιαν 2018 θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη επίσκεψή μας για εκπαίδευση στη χειμερινή διαβίωση στο ΚΕΟΑΧ (Όλυμπος) με διαμονή στο διατιθέμενο καταφύγιο και μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο πολυτελείας. Επειδή η συμμετοχή είναι αυστηρά περιορισμένη δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα info@katadromes.gr  ή  6974845444.

4. Επανάληψη Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Την Κυριακή 11 Φερουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική εθελοντική αιμοδοσία για όσα μέλη και φίλους του Συνδέσμου μας δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα την Κυριακή 03 Δεκ 2017. Συντονίστε τις όποιες υποχρέωσεις σας, ώστε να πετύχουμε την δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και να δώσουμε το αίμα μας για καλό σκοπό, ενισχύοντας την υπάρχουσα τράπεζα Αίματος του Συνδέσμου μας.

Παραμείνετε καθημερινά συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεστε έγκαιρα και παρακαλούμε ενημερώστε τηλεφωνικά μέλη και φίλους του Συνδέσμου που διατηρείτε επαφή για νέα, ειδήσεις & ανακοινώσεις που διαβάζετε μέσω αυτής.


0 thoughts on “Ημερολόγια 2018 & Επόμενες Δράσεις”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Προσκυνηματική Επίσκεψη & Εορτασμός 25ης Μαρτίου στη Β. Ήπειρο

Ο Σύνδεσμος έχει προγραμματίσει την 24 – 25 Μαρτίου 2020 να πραγματοποιήσει με τουριστικό λεωφορείο προσκυνηματική επίσκεψη και εορτασμό της 25ης Μαρτίου σε ελληνικά χωριά και περιοχές της Β. Ηπείρου ως ακολούθως: Αναχώρηση την Τρίτη Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επίσκεψη – Εκπαίδευση στο ΚΕΟΑΧ

Το ΣαββατοΚύριακο 27-28 Ιανουαρίου 2018 έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη ετήσια επίσκεψή μας στο ΚΕΟΑΧ (Όλυμπος). Εκεί στο απέραντο λευκό τοπίο και στην πάντα φιλόξενη Μονάδα του ΚΕΟΑΧ θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση, θεωρητική και πρακτική, που θα Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Νικόλαος Κατούντας – Ο Λεωνίδας της Κερύνειας

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας, με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση απόδοσης φόρου τιμής & επίσημης παρουσίασης ιστορικού βιβλίου στη Θεσσαλονίκη που διοργανώνουμε την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου 2019, στις 19:30, στη ΛΑΦΘ Διαβάστε περισσότερα...