Κοπή Βασιλόπιτας & Χοροεσπερίδα 2018

Την Παρασκευή 09 Φεβ 2018 στη φιλόξενη και στολισμένη αποκριάτικα ΛΑΦΘ πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Καταδρομέων & Ιερολοχιτών Μακεδονίας. Σε μια βραδιά με μεγάλη συμμετοχή μελών & φίλων του Συνδέσμου, με εκπροσώπους από πολιτικές αρχές του Νομού αλλά και από όλες τις Στρ. Δκσεις εντός & πλησίον της Θεσσαλονίκης όπως Γ΄ΣΣ, ΜΕΡ.ΥΠ, Ιη Μεραρχία Πεζικού, 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ, 71 Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ, και από Μονάδες Ειδ. Δυνάμεων, υπήρξε κέφι και χαρά με αμείωτη ένταση μέχρι τη λήξη της, αργά το βράδυ.

Με τα καταπληκτικά εδέσματα του Διαμαντή (Διαμαντής Catering) και το άφθονο κρασί, αλλά και την εξαιρετική ορχήστρα του Γ΄ ΣΣ που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους σε ασταμάτητο χορό, σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές ερμηνείες γνωστών ελληνικών επιτυχιών από το δίδυμο των μουσικών-τραγουδιστών που αφιλοκερδώς προσέφερε το εστιατόριο «Κουζίνα by Κιούπια» (Λαδάδικα, Θεσσαλονίκης), οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την ψυχή τους όλο το βράδυ.

Πολύ συγκίνηση επικράτησε όταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αντγος ε.α Μήττας Δημ. τίμησε παλαιούς εκπαιδευτές του ΚΕΑΠ – απόστρατοι προ ετών – για την πολυετή προσφορά τους με επίδοση πλακέτας του Συνδέσμου αλλά και τον κ. Παπαγεωργίου Πέτρο – μέλος του Συνδέσμου – για την συνεχή ενεργή προσφορά του, συνοδευόμενη και από δωρεά υλικών – κατασκευών αποθήκευσης των εκπαιδευτικών υλικών του Συνδέσμου στο χώρο των γραφείων του.

Τυχεροί της βραδιάς αναδείχτηκαν, αρχικώς η Iη Μεραρχία Πεζικού που έτυχε το φλουρί στην μεγάλη βασιλόπιτα και ο εκπρόσωπός της παρέλαβε το δώρο που αντιστοιχούσε σε αυτό, αλλά και

ο μικρός Παναγιώτης με τον αδελφό του Γιώργο, που όχι μόνο πέτυχαν το φλουρί που κρυβόταν σε ένα από τα 200 ατομικά βασιλοπιτάκια, αλλά κατάφεραν και να κερδίσουν το δώρο που πραγματικά επιθυμούσαν από την κλήρωση των πραγματικά πολλών δώρων  – ένα καναρίνι με το κλουβάκι του και αξεσουάρ – εντυπωσιάζοντας τον κόσμο με την απίστευτη τύχη τους!!!

Στους διακριθέντες της βραδιάς … για τις χορευτικές τους ικανότητες, αρκετοί του Δ.Σ που χειροκροτήθηκαν θερμά από όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Το ΔΣ του Συνδέσμου ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και παρευρέθηκαν στην κατά κοινή ομολογία όμορφη εκδήλωση, καθώς και τον Διοικητή του Γ΄ ΣΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο για την φιλοξενία και παραχώρηση του όμορφου χώρου της ΛΑΦΘ, που σε συνδυασμό με το τμήμα της Στρ. Μουσικής που διατέθηκε, ταξίδεψε μουσικά όλους τους καλεσμένους με τα όμορφα ελληνικά παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *