Επισκέψεις για Ανταλλαγή Ευχών

Την Δευτέρα 23 Δεκ 2019, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας επισκέφθηκε εθιμοτυπικά όπως κάθε χρόνο, τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, τον Δκτή της Ιης Μεραρχίας Πεζικού και τον Δκτή του Γ΄ΣΣ/NDC-GR. Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Καράογλου Θεόδωρο, ο οποίος ήταν εξαιρετικά φιλικός και στην ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε εμπνέει προς τους συνομιλητές του αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και απόλυτη γνώση της παρούσας κατάστασης. Ειλικρινά μετά την επίσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης υπήρξε μια αισιοδοξία για βελτίωση με καίριες λύσεις σε ζωτικά θέματα που αγγίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους νέους και τα εθνικά θέματα γενικότερα που πάντα είναι στο προσκήνιο και ανησυχούν όλους τους Έλληνες. Ο αξιότιμος κ. Υπουργός μας προσέφερε και δώρο 2 εκδόσεις της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών οι οποίες θα κοσμούν την βιβλιοθήκη του Συνδέσμου και σίγουρα θα διαβαστούν από πολλά μέλη μας. Ο Σύνδεσμος του εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Τα δώρα του κ. Καράογλου Θεόδωρου προς τον Σύνδεσμό μας.

Επόμενη στάση για ευχές η έδρα της Iης Μεραρχίας Πεζικού, στη Βέροια, με τον Δκτή της Υποστράτηγο κ. Κολοκούρη Σάββα, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους καταδρομείς – και όχι μόνο – και το επιβεβαιώνει κάθε φορά που τον συναντάμε. Στη σύντομη φιλική συζήτηση που ακολούθησε, καταλαβαίνει κανείς γιατί ένας Διοικητής μπορεί να δώσει ώθηση, ηθικό και να εμπνεύσει την συνεργασία μεταξύ του προσωπικού του ώστε η Μεραρχία του να ανταποκρίνεται με εξαιρετική ταχύτητα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι της ζητηθεί. Ειλικρινά η πολυπλοκότητα των καθημερινών ενεργειών της Ιης Μεραρχίας Πεζικού, την έχουν καταστήσει το εξαιρετικά χρήσιμο «πολυεργαλείο» Ειδικών Αποστολών που μπορεί να επιτύχει τα πάντα. Στον εξαιρετικό στρατηγό Κολοκούρη Σάββα, αλλά και στο καταπληκτικό επιτελείο που τον βοηθά στο δύσκολο έργο του, ευχόμαστε πάντα επιτυχίες, υγεία, ευκολία στο έργο τους και ευχές για ολοκλήρωση των στόχων του καθενός ατομικά, αλλά και ολόκληρης της Μεραρχίας που είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ισχυρότερα σύνολα του ΕΣ σήμερα.

Ο πρόεδρος & αντιπρόεδρος του Συνδέσμου με τον Υπτγο Κολοκούρη Σάββα Δκτή της Ιης Μεραρχίας Πεζικού

Τελευταίος σταθμός για ευχές στις 23 Δεκ 2019 η έδρα του Γ΄ ΣΣ/NDC-GR. Ο Στρατηγός Κούτρας Κων/νος (συμμαθητής του αντιπροέδρου του Συνδέσμου Υπτγου ε.α Ισαάκ Ιωάννη) πέραν της εγκαρδιότητας στην υποδοχή και της ιδιαίτερα φιλικής συμπεριφοράς του αποδεικνύει το πόσο ισχυρή θέληση έχει στο να επιτυγχάνει στόχους. Ο σύνδεσμος εκτός των τυπικών λόγω ημερών ευχών δια του προέδρου του εξέφρασε τις ευχαριστίες προς το πρόσωπο του Στρατηγού για την αμέριστη συμπαράστασή του και βοήθεια του στο μέτρο του δυνατού σε εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος όπως η τελευταία με την παρουσίαση – απότιση φόρου τιμής στον ήρωα  Νικόλαο Κατούντα με το ανάλογο βιβλίο «Νικόλαος Κατούντας – Ο Λεωνίδας της Κερύνειας» που έκανε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση να αισθανθούν ιδιαίτερα υπερήφανοι για ήρωες και κατορθώματα στις επιχειρήσεις της Κύπρου του 1974. Ο Στρατηγός του Γ΄ΣΣ/NDC-GR πέραν των όποιων αποστολών έχει να εκπληρώσει, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, με την εύρυθμη και υποδειγματική λειτουργία του NDC-GR, αποτελεί ένα πρέσβη δυνατοτήτων και ικανοτήτων Ελλήνων στρατιωτικών σε διεθνείς υποχρεώσεις, με τον πλέον άριστο τρόπο. Ο Σύνδεσμος του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του και τον ευχαριστεί διότι παραμένει σταθερός αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *